Applying UML and Patterns

0
1911

Applying UML and PatternsBogen Applying UML and Patterns har vi brugt rigtig meget på 1 og 2 semester på datamatiker uddannelsen, og vi kommer helt sikkert til at bruge den igen i fremtiden. I bogen er der rigtig mange illustrationer, og der er stort set alt om design i forhold til computer science. På 1 og 2 semester har vi brugt bogen til at blive klogere på følgende punkter. Use cases, domænemodel, SSD, operationskontrakter, Interaktionsdiagrammer, designklassediagrammer, kodestandarter, GRASP, 3 lags modellen, og en masse andet. Hvis du vil have succes på din datamatiker uddannelse, er Applying UML and Patterns en rigtig god investering, som du vil have gavn mange år frem.

Applying UML and Patterns larman

Applying UML and Patterns er skrevet af Canadieren Craig Larman. Han er født 1958, og de fleste kender ham på navnet Larman. Bogen Applying UML and Patterns bliver også kaldt Larman bogen. Det gør den i hvert fald på vores universitet.

Larman har en bachelor og master grad i computer science fra Simon Fraser universitetet, som ligger i byen Vancouver i Canada. Vancouver ligger på tæt på grænsen til USA. Ifølge Wikipedia arbejdede han som uafhængig produktudvikler mens han studerede på universitet. Da han var færdig med uddannelse, begyndte han at arbejde som designkonsulent.

Udover at være designkonsulent har Larman har også skrevet rigtig mange gode bøger.

  • Applying UML and Patterns
  • Java 2 Performance and Idiom Guide
  • Agile and Iterative Development: A Manager’s Guide
  • Scaling Lean & Agile Development: Thinking and Organizational Tools for Large-Scale Scrum
  • Practices for Scaling Lean & Agile Development: Large, Multisite, and Offshore Product Development with Large-Scale Scrum

Applying UML and Patterns third edition

Du skal være opmærksom på at bogen Applying UML and Patterns findes i flere udgaver. Den seneste udgave af bogen er third edition. Denne udgave har været under ombygning af Larman for tredje gang, så den er up to date. Det er træls at få fat i den gamle udgave, da den er forældet på nogle punkterne og det er ikke så godt. Det er derfor en god ide at holde øje med bogens udgave, hvis du overvejer at købe den. Bogen du finder her på siden er selvfølgelig Applying UML and Patterns third edition.

Min mening om Applying UML and Patterns

Jeg rigtig glad for at jeg købte Applying UML and Patterns third edition. Vi har nemlig brugt bogen rigtig meget i faget software design på min datamatiker uddannelse. Hvis jeg skal sige det kort, er bogen den hellige gral for vores software design lærer. Hvis der er noget jeg har været i tvivl om i forhold til software design, har jeg altid kunne finde det i larman bogen. Jeg får helt sikkert brug for den senere hen på uddannelse og i mit liv som freelancer. Det er alligevel en 700-800 sider i bogen med masser af illustrationer, så du bedre forstår hvad Larman mener. I bogen er der en rigtig god ordliste, så du hurtigt kan finde frem til det du søger.

Jeg bestilte bogen over amazon.co.uk, som var det billigste sted jeg kunne finde. Det tog heller ikke mere end et par dage med leveringen, og det rigtig dejligt. Jeg har købt alle mine bøger til uddannelsen igennem amazon, og det har helt klart været det billigste. Du har nemlig mulighed for at købe bøgerne brugte, så du kan få dem endnu billigere.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here