Om programmeringsbog.dk

Programmeringsbog.dk er en dansk it-blog, som hjælper andre med at få indsigt i karriere og uddannelsesmuligheder inden for it. Bloggen er startet af softwareudvikler Thomas Bonderup, som har en lang videregåendende uddannelse inden for it, og har prøvet mange sjove og spændende ting i sin erhvervskarriere.

Grunden til at jeg startede programmeringsbog.dk var for at hjælpe andre med at komme i gang med en karriere i it-branchen. Jeg startede selv i it-branchen tilbage i 2013, da jeg startede på datamatiker uddannelsen lige efter gymnasiet. På det tidspunkt havde jeg ikke nogle erfaringer med programmering og it. Jeg husker at det var svært at finde ud af hvilken it-uddannelse jeg skulle vælge, og hvilken karrievej jeg skulle gå inden for it. 

Jeg tænkte at mange andre sikkert havde samme udfordringer som mig med valg af it-uddannelse. Jeg valgte derfor at starte denne blog for at dele ud af mine erfaringer og oplevelser med arbejde og uddannelse i it-branchen.

Jeg har lavet længere dybdegåendende artikler her på bloggen omkring mine uddannelsesforløb indenfor it, hvor jeg har beskrevet hvilke fag jeg har bøger, hvilke bøger jeg har brugt, hvordan jeg har studeret osv for at hjælpe andre med at få inspiration og indsigt i it-branchen.