Om os

Bag programmeringsbog.dk finder du Thomas Bonderup. Jeg har gennemført datamatiker uddannelsen med et gennemsnit på 10,25. Datamatiker uddannelsen er en rigtig god uddannelse, da den er meget praktisk anlagt, og der er god plads til at lave ting ved siden af skolen. Jeg har fx startet mit eget freelance software engineering firma under uddannelsen, og har været medejer i en webshop som sælger vin på abonnement.

Grunden til jeg lavede programmeringsbog.dk, var for at hjælpe kommende datamatiker studerende og andre som gerne vil i gang med programmering. Du finder fx en datamatiker bogliste her på programmeringsbog.dk, så du kan få en ide om, hvad man skal igennem på datamatiker uddannelsen. Kort sagt prøver vi at dele vores erfaringer med datamatiker uddannelsen, så du kan få mere succes, når du skal i gang med datamatiker uddannelsen.

Her på programmeringsbog.dk finder du også bøger, som ikke bliver brugt på datamatiker uddannelsen. Det er vigtigt med efteruddannelse i it branchen, da det hele går rigtig stærkt. Bøger er rigtig gode her, da de ikke koster alverden, og de er nemme at få fat. Der findes dog mange programmeringsbøger derude, og her hjælper programmeringsbog.dk dig igen, da vi samler de bedste af de bedste programmeringsbøger. Så er du fri for at skulle lede internettet tyndt efter en ny bog.