Bridge wordpress tema

0
1953

Bridge wordpress temaet er et af de mere populære wordpress temaer, som du kan købe gennem themeforest. Temaet har et simpelt og flot design, og det fungerer rigtig godt på de mobile platforme.

Jeg vil i denne artikel kort gennemgå bridge temaet og dets muligheder. Jeg har brugt bridge temaet i forbindelse med nyt design til Vinoli.dk som sælger vinabonnementer.

Bridge tema options

Bridge temaet har rigtig options muligheder, så du nemt kan ændre i temaet uden at skulle kode en masse. Det er især på dette punkt at Bridge temaet scorer den høje karakter i forhold til andre temaer.

Der er følgende options muligheder i Bridge temaet: General, Logo, Header, Footer, Title, Fons, Elements, Sidebar, Qode Slider, Blog Portfolio, Vertical Split Slider, Social, 404 Error Page, Parallax, Content Bottom, Visual Composer, WooCommerce, Mantenance Mode, Reset.

En stor del af CSS klasserne er også indbygget i options, så du nemt kan style hjemmesiden uden at skulle skrive CSS koder.

Der er indbygget import funktionalitet i bridge temaet, så du nemt kan uploade de her bridge hjemmeside eksempler, som du kan finde på deres hjemmeside.

http://demo.qodeinteractive.com/bridge/

Bridge Visual Composer

Bridge temaet fungerer godt sammen med Visual Composer pluginnet. Visual Composer giver dig muligheder for at opbygge hjemmesiden med drag and drop funktionalitet. Det gør igen at du ikke skal skrive en helt masse kode, når du bruger dette tema.

Det er bygget en masse smarte kode ind i Visual Composer, så du kan lave smarte elementer på din hjemmeside. Jeg har fx flere gange brugt countdown/nedtælling funktionalitet, som tæller ned til en bestemt dato. Sådan noget funktionalitet ville tage et par time at kode selv. Det behøves jeg ikke, når jeg bruger Visual Composer.

Det eneste der er lidt tricky i Visual Composer er selve kolonner systemet. Det tog lige lidt tid før jeg vendte mig til det. Når kolonnerne først er sat op, kan man så nemt drag and drop funktionalitet til kolonnen.

Bridge tema slider

Bridge wordpress temaet har indbygget slider funktionalitet, så du nemt kan lave flotte responsive sliders på din hjemmeside. Bridge temaet har noget der hedder Qode Slider, hvor du nemt kan lave en slider med billede, tekst og en call to action knap.

Bridge WordPress Tema

Pluginnet LayerSlider WP medfølger bridge temaet, hvis du bedre kan lide at bruge dette. LayerSlider giver dig muligheden for at lave mere avancerede sliders og flotte slideshows med effekter.

Bridge WooCommerce

Bridge temaet og WooCommerce fungerer fint sammen. WooCommerce er indbygget i temaet, så du kan ændre på det forskellige elementer, hvis du bygger en WooCommerce webshop op omkring temaet. Det har vinoli.dk gjort, og jeg synes deres side er blevet rigtig flot med Bridge temaet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here