Drone programmeringsbog

0
2332

Den bedste måde at komme i gang droner, er at købe en drone, og så efterfølgende programmere den med en programmeringsbog. Der medfølger tit en eller anden drone programmeringsbog, som du bruge til at lære at programmere din drone. Så er der rigtig meget hjælp at hente på internettet.

Hvis du har planer om at leve af at udvikle software til robotter som droner, så vil jeg helt klart anbefale dig, at du begynder på et sprog som Java eller C#, så du kan lære meget af det grundlæggende omkring programmering. En programmør uddannelse er altid en god start til at komme i gang med programmering. Jeg går selv på datamatiker uddannelsen, og den er jeg meget tilfreds med.

Tag en drone uddannelse

Drone uddannelse

For at få en bedre forståelse af branchen og hvad droner kan, vil jeg helt klart anbefale dig at tage en drone udannelse. Her kan du også møde andre personer, som har en stor interesse i droner, og dem kan du helt sikkert lære en masse af. Det gælder heller ikke kun om at programmere droner. Det er også godt at have en god forståelse af droner og branchen gererelt. Droner er opdelt i mange discipliner og overordnet er det følgende discipliner:

  • Computer science
  • Electrical engineering
  • Wireless engineering
  • Systems integration
  • Embedded systems
  • Aircraft engineering
  • Styring af droner(drone pilot)

Droner og Node.js

Der er rigtig mange droner, som bruger Javascript i den ene eller den anden form. Node.js ser i hvert fald ud til at være meget populært, når det kommer til programmering af droner.

Her er der en oversigt af tutorials, bøger, blogs m.m. så du kan komme i gang med Node.js.

Sådan kommer du igang med Node.js

Drone programmering blogs og guides

Jeg har fundet et par blogs og guides, som kan hjælpe dig i gang med drone programmering. Du skal huske droner er forholdsvis nyt, og derfor er der ikke “vildt” mange gode gode om emnet, men det skal nok komme. Blog og guides er altid et godt sted at starte, da de er baseret på andre personers erfaringer, hvor de så har lavet nogle how-to guides. Disse guides giver dig mulighed for at få en masse praktisk erfaring. Det er typisk noget med at du starter simpelt ud, og så bygger mere og mere oven på den viden.

http://www.nodecopter.com/hack

Nodecopter’s guide er super cool, da den hjælpre dig godt i gang med programmering af droner uden at det er alt for kompliceret. Du finder gode tips og tricks, og så er der mange moduler, som du kan bruge til at arbejde videre med.

http://drones.johnback.us/

Her er der en anden blog, som også hjælper dig i gang med drone programmering. Der er en masse små guides og tips, som du kan bruge til din egen drone. Der bliver brugt meget Javascript og Node.js på bloggen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here