HTML bog

0
1842

HTML bogJeg har fundet en god HTML bog, som hjælper dig godt i gang med internet programmering. Det er en HTML bog, som hedder HTML and CSS: Design and Build Websites. Bogen introducerer dig til grundlæggende HTML og CSS, som du kan bruge til at bygge hjemmesider. Bogen lærer dig at designe og bygge hjemmesider op helt fra bunden.

Det at kunne programmere sin egen hjemmeside, er en rigtig god ting at lære. Du kan spare rigtig mange penge ved at lave tingene selv, for det kan hurtigt blive dyrt hvis du skal have en freelancer til at gøre det.

HTML bog med både HTML og CSS

Det er en HTML bog, hvor du lærer alt det grundlæggende om HTML og CSS, som er godt at kunne, når du skal lave hjemmesider. Du kan sammenligne HTML og CSS med opbygningen af et hus. HTML er grundstrukturen af huset, mens CSS er pynten, som gør huset rigtig flot.

HTML bog med flotte billeder

Bogen er fyldt med flotte illustrationer og billeder, som gør at bogen ikke bliver kedelig at læse i. Bogen har den der wauw effekt, som gør læsningen rigtig spændende. Du får også en masse design inspiration, som du kan overfører til dine fremdige hjemmesider, da bogens sider i sig selv har et godt design.

Du får også masser af indhold for pengene. Der er hele 512 sider i bogen, som du kan gå i krig med. Du lærer fx om at bruge billeder, videoer, typografier, layout og meget andet. Der er også rigtig mange kode eksempler, som du selv kan bruge til at bygge din egen hjemmeside. Det er rigtig sjovt skulle jeg hilse og sige.

HTML bog der giver dig ekstra kontrol

Rigtig mange i dag bruger wordpress og andre blogsystemer til at opbygge deres hjemmesider uden at sætte sig ind i HTML og CSS. Når de ikke kan HTML og CSS har de ikke den store kontrol og fleksibilitet, som en person der har lært HTML og CSS. Når du har lært HTML og CSS, har du langt mere kontrol over dine hjemmesider, og du kan bygge dem helt specielt, så de passer bedst muligt til dig og dine kunder. Det er guld værd. Du kan købe din HTML bog ”HTML and CSS: Design and Build Websites” igennem amazon.co.uk til en meget billig pris.