Programmering af hjemmeside

0
3369

Der er mange forskellige måder hjemmesider kan laves på i dag. Jeg vil i denne artikel kigge nærmere på, hvordan du kan gribe situationen an, når emnet hedder programmering af hjemmeside.

Har du IT færdigheder til at programmere hjemmesiden selv

Noget af det første du skal finde ud af, er om du har IT færdigheder til selv at programmere hjemmesiden, og hvor meget tid du selv vil bruge på arbejde med hjemmesiden.

Programmer din hjemmeside fra bunden

Hvis du har IT færdigheder, kan du med fordel programmerer din hjemmeside selv. Det sparer dig en masse penge i opstart, især hvis du laver et større hjemmeside projekt. De penge du sparer kan du så kan bruge på andre ting (bogholder, reklame, tekstforfatning osv.).

Der er rigtig mange i dag, som programmerer deres hjemmeside op omkring et content management system fx wordpress. Det gør at de slipper for at programmere mange af de simple funktioner, hvor de så i stedet kan bruger tiden på at lave mere kompleks funktionalitet til hjemmesiden.

Hvis du vælger at bygge din hjemmeside op omkring et content management system, er det en god ide lige at tænke det hele igennem, inden du begynder på noget. Det er begrænsninger, når du bygger en hjemmeside op omkring et content management system, da det ikke passer til alle typer af hjemmeside projekter. Det kan godt være at det er bedre at bygge hjemmesiden helt fra bunden.

Her kan du fx med fordel tage fat i en freelancer, som så kan hjælpe dig i gang med dit hjemmeside projekt, hvis du fx har set dig varm på en hjemmeside.

Er det tiden værd at programmere hjemmesiden selv

Hvis du ikke har IT færdigheder til det, er det værd at overveje, om det er tiden værd at lære dig selv at programmere hjemmesiden. Det kan fx være at du ikke har det store budget, og her kan det måske være smart nok at bruge lidt tid på at lære at lave en hjemmesiden selv. Det sparer dig nogle penge i starten, og det er guld værd når du starter noget helt nyt op. Det er selvfølgelig også muligheden for at outsource programmering af hjemmesiden.

Outsource programmering af hjemmeside

Hvis du fx har gang i andre projekter eller har penge nok, kan du med fordel outsource udvikling af hjemmesiden. Det er der rigtig mange selvstændige og iværksættere som gør i dag. Det koster ikke alverden at få lavet en hjemmeside i dag, og her er pengene givet godt ud, da det sparer dig for alle de frustrationer, som der nu kan være med at få udviklet en hjemmeside.

Programmering af hjemmeside

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here