Sammenligningstjenester – kom godt i gang

0
2500

Du behøves på ingen måde at være den helt store programmør for at starte online sammenligningstjenester. Faktisk har det aldrig været lettere. Forskellige udbydere af affiliate programmer, så som Adservice har gjort det super simpelt.

Har du f.eks. en WordPress hjemmeside, så skal du blot downloade Adservices WP plugin på deres hjemmeside, og tilføje pluginnet til din WordPress hjemmeside. Så har du din helt egen sammenlignings feed generator. Så kan du vælge mellem flere forskellige comparison feeds.

Når du har besluttet dig for hvilken niche du vil sammenligne, generer du blot en shortcode, og indsætter den der, hvor du ønsker dit sammenligningsfeed vist.

Hvorfor sammenligningstjenester?

Der er flere forskellige gode grunde til at lave en online sammenligningstjeneste.

  • Giver forbrugeren et godt overblik
  • Let at sætte op
  • Mulighed for passiv indkomst

Sammenligningstjenester - kom godt i gang

Først og fremmest giver du forbrugeren et godt overblik. Der kan være flere forskellige informationer, som er relevante at sammenholde, det afhænger meget af branchen.

Ønsker du eksempelvis at lave en sammenligningstjeneste med hurtig lån, så er det information så som lånebeløb, renteniveau, ÅOP og afbetalingsperiode, som bliver sammenholdt mellem de forskellige låneudbydere.

Som nævnt tidligere er det ultra nemt at sætte en sammenligningsside op. Størstedelen af arbejdet ligger i at producere gode tekster til din side, så du skaber værdi for de besøgende. Der ligger ligeledes en del arbejde i at søgemaskineoptimere din hjemmeside så den bliver synlig i søgeresultaterne.

En sammenligningstjeneste er en god mulighed for passiv indkomst. Du behøver hverken noget varelager eller nogen kundeservice. Du tjener penge hver gang den besøgende foretager et køb eller tilmelding på en af de sider, som du henviser til.

Brug for inspiration

Har du brug for inspiration til, hvordan du kan opbygge din sammenligningstjeneste? Så kan du med fordel tage et kig på Moneyboosts hjemmeside. Moneyboost er en sammenligningstjeneste for hurtig lån. Siden er sat helt simpelt op med masser af god information. Siden skaber altså værdi for den besøgende, samtidig med at den giver en god passiv indkomst til ejeren.

God fornøjelse med at opbygge din sammenligningstjeneste.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here